DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Nieuws en gebeurtenissen

Informatie Dagen Voor Fiscaal Intermediairs
5 okt 2012

De Belastingdienst houdt ook dit najaar de intermediairdagen voor fiscaal intermediairs. De 10 informatiebijeenkomsten over het belastingjaar 2012 zijn in november en december.  Het programma van de bijeenkomsten bestaat uit een informatiemarkt en sessies over actuele onderwerpen. Zo is er veel aandacht voor de veranderingen in het doen van belastingaangiften voor de aangiften IB en VpB 2012. Dit als gevolg van de invoering van Standard Business Reporting (SBR).

Ook praten wij u bij over de belangrijkste veranderingen uit het Belastingplan 2012. En u maakt kennis met de nieuwe werkwijze van Belastingdienst/Toeslagen.

Verder kunt op de informatiemarkt met vertegenwoordigers van de Belastingdienst praten over zaken die u persoonlijk bezighouden.

Het laatste nieuws over de intermediairdagen houdt u op Twitter eenvoudig bij via #imd12. De Belastingdienst twittert via het account @intermediairdag.

Inschrijven
Fiscaal intermediairs ontvangen begin oktober een uitnodigingsbrochure voor de bijeenkomsten. Voor een bezoek aan één van de 10 bijeenkomsten, schrijft u zich in via www.intermediairdagen.nl. Hier vindt u ook een overzicht van alle bijeenkomsten, die verspreid in het land plaatsvinden.